Policia Nacional Explotació Supermercat

Tres veïns de Terrassa detinguts per extorsionar un empresari de Màlaga

La Policia Nacional ha detingut a tres homes per presumptament extorsionar a un empresari de Màlaga. Els tres detinguts van exigir a l’home diners i el van amenaçar que anirien a buscar els seus fills en cas de no complir-ho. Els suposats autors dels fets són de Terrassa. Se’ls va identificar i van quedar detinguts per la seva presumpte implicació.

Segons la investigació, l’empresari, del sector càrnic, va encarregar productes a una empresa de Sabadell, però la quantitat que va rebre no quadrava la que havia demanat prèviament. L’home només va pagar la part proporcional que havia rebut.

Després d’aquest pagament, l’empresari va rebre la visita de tres homes desconeguts, d’entre 20 i 37 anys, que li van exigir el pagament d’un deute de 8.500€, i en cas de no pagar-lo en tres dies, el van amenaçar amb que anirien a buscar els seus fills.

Així consta en la denúncia que va interposar l’empresari malagueny. La investigació de la Policia Nacional va permetre localitzar el vehicle utilitzar pels sospitosos, llogat a Barcelona. Amb la col·laboració d’agents de la comissaria de Terrassa van identificar i detenir als presumptes autors, residents a Terrassa, per la presumpta implicació als fets.