Tres victòries del Club BMX Terrassa en la segona prova de la Lliga Catalana 2021

El circuit de Les Arenes va acollir diumenge la segona prova de la Lliga Catalana 2021 de BMX, organitzada pel Club BMX Terrassa. Hi van participar un total de 155 riders, 60 d’ells de l’entitat egarenca i amb bons resultats amb un total de tres victòries i dotze podis en total.

Nico Redón, debutant en la competició, va assolir la segona posició en la categoria 5&6 anys, mentre que Eric Serrano i Lucas Romero van finalitzar segon i tercer, respectivament, en 7&8. Saúl Pérez va acabar segon en 11&12 i Sergio Morillo i Jan Alcalde van passar per la línia d’arribada en segona i tercera posició en 13&14. L’únic triomf en la categoria masculina va arribar de la mà de Pau Casanova, primer en Challenger 17+, per davant del seu company d’equip Aitor Martín. Ian Morillo, actual campió d’Espanya, va cloure tercer en la categoria reina, l’Elit 17+.

Els altres dos triomfs del BMX Terrassa va arribar en la categoria femenina. Mia Ayats va pujar al graó més alt del podi en l’apartat de 10 anys, mentre que Berta Martínez va fer el mateix en fèmines 11&14 superant a la seva companya María Herencia. Després d’aquesta prova, el BMX Terrassa ocupa la tercera posició de la General de la Lliga Catalana 2021.

El BMX Terrassa va presentar un Racing Team format per 60 pilots (Font imatge: Club BMX Terrassa)