Tret de sortida a la temporada de tardor de la Sala Crespi

El teatre musical La nit de Sant Joan, protagonitzat per la companyia PAM Teatre, obrirà la temporada de tardor a la Sala Crespi. L’espectacle serà representat el 9 d’octubre a les 20h i l’endemà a les 18h. L’obra tracta de reviure les nits de Sant Joan de fa uns anys on tots els veïns eren amics i tothom sortia al carrer cercant la màgia dels focs artificials. 

El dissabte 16 d’octubre a les 17h tindrà lloc el Festival de Màgia de Terrassa, on tant mags consagrats com aspirants  oferiran un espectacle d’il·lusionisme. Els joves talents que hi participin tindran l’al·licient de poder guanyar diferents premis.

Abans d’acabar el mes la companyia Qollunaka Teatre representarà La Taverna de la Rosita, una obra situada a un poble català de pescadors l’any 1985 on un triangle amorós i les conseqüències de la Guerra de Cuba en seran els protagonistes. La funció s’interpretarà dissabte 23 d’octubre a les 20h i l’endemà a les 18h.

El mes de novembre s’iniciarà amb l’espectacle de dansa Pere i el Llop, concretament els dies 6 a les 18h, i el 7 a les 12h. Aquesta posada en escena representa un nen, el Pere, que obté el respecte de diferents animals i dona una lliçó a l’adult inconscient de les seves accions.

Mu-Dansa durà a la Sala Crespi la funció Xoc Anti-Tempoque es representarà el 12 i el 13 de novembre a les 21h. Una peça que a través de la dansa explica la història i l’evolució d’aquest mateix art i com contribueix a la societat en la reivindicació cap a la diversitat i la llibertat d’expressió.

¡Las mujeres mandan! serà el monòleg que obri la sala el 20 de novembre a les 20h. El còmic terrassenc Alberto Demomento tractarà d’arrencar els somriures del públic explicant, sense cap pel a la llengua, la seva versió de perquè les dones s’imposen en aquest món.

L’últim espectacle que acollirà la Sala Crespi aquesta temporada de tardor és un clàssic del cinema infantil, Aladdin. De la mà de Pam Teatre es posarà sobre escena el musical on el jove lladregot i el seu mico Abu atravessen milers d’aventures, les quals els hi serviran per conèixer a la princesa Jasmine, s’enfrontaran a Jafar i recorreran al famós Geni de la llàntia màgica.