Tret de sortida al Centenari de la Federació Catalana de Hockey

El Palau de Pedralbes a Barcelona ha estat aquest dimarts l’escenari del tret de sortida del Centenari de la Federació Catalana de Hockey. Ha estat un acte institucional, amb la presència d’unes 200 persones, entre elles la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà.

L’escriptor i periodista egarenc Vicenç Villatoro ha estat l’encarregat de desglossar el segle de vida de la Federació i posteriorment s’han homenatjat els 17 clubs que integren l’ens federatiu, entre ells els cinc terrassencs: Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa, Línia 22 i CT Les Fonts.

Vicenç Villatoro Acte Federació Catalana Hockey

L’egarenc Vicenç Villatoro ha fet la glossa de l’acte

També s’ha projectat el vídeo que s’ha elaborat per al Centenari, amb l’eslògan “Som Federació”. En ell s’hi pot veure l’egarenc Toni Nogués, persona molt vinculada al CD Terrassa, i el blanc-i-blau Rafa Marañón saltant al terreny de joc i recordant aquell primer partit d’hoquei fa més de cent anys. Darrere d’ells, tot un reguitzell de jugadors d’altres èpoques fins als més joves del planter dels diferents clubs.

En la seva intervenció, el president de la Federació Catalana de Hockey, l’egarenc Xavi Adell, ha recordat els seus predecessors en el càrrec i ha fet un repàs de l’adaptació i l’evolució que ha viscut l’hoquei català al llarg d’aquests 100 anys, així com els reptes de futur que ha d’afrontar d’ara en endavant.

Xavi Adell Acte Federació Catalana Hockey

Xavi Adell, president de la FCH, durant la seva intervenció

El primer acte esportiu que ja s’emmarca dins del Centenari de la Federació Catalana de Hockey seran les finals dels Campionats de Catalunya de Primera Divisió d’hoquei sala, que tindran lloc aquest diumenge a la tarda al pavelló de Can Jofresa.