Mario Mollà Bronze 100 Papallona Absolut I Plata 100 Papallona Absolut Jove

Tretze medalles, collita del CN Terrassa al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu

El CN Terrassa ha sumat un total de 13 medalles al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu Open que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. Als set metalls aconseguits en les dues primeres jornades de competició, s’han d’afegir les sis d’aquests tres darrers dies.

Mario Mollà va doblar podi en els 100 metres papallona masculins en assolir el bronze en categoria absoluta i la plata en categoria absoluta jove. El nedador barceloní només va ser superat pel francès Leon Marchand i pel portuguès Diogo Matos Ribeiro.

Mario Mollà Bronze 100 Papallona Absolut I Plata 100 Papallona Absolut Jove

Mario Mollà va sumar dues noves medalles en els 100 papallona

Les altres quatre medalles van arribar en categoria júnior. Adrià Roy va proclamar-se subcampió en els 100 metres lliures masculins 18 anys. També va pujar al segon graó del podi el relleu masculí júnior de 4×100 lliures format per Roy, Joan Ruiz, Guillem Pérez i Oriol Pérez.

Així mateix, Oriol Pérez va obtenir el bronze en els 200 esquena masculins 17 anys, mateix èxit que va assolir Gisela Guerrero en els 200 lliures femenins 16 anys.

Gisela Guerrero Bronze 200 Lliures Femenins Júnior

Gisela Guerrero va penjar-se el bronze en els 200 metres lliures