Tretze podis per al CPA Ciutat de Terrassa al 6è Trofeu de Patinatge Artístic

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat cap de setmana el seu VI Trofeu de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. La competició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors, va aplegar prop de 250 patinadors de 10 clubs diferents. Al marge de la representació local, van participar el PA Igualada, el CPA Sagnier, el CP Congrés, el CN Terrassa, el CP Sant Quirze, CP Santa Eulalia de Ronçana, el CPA Cerdanyola del Vallès, el EPA Sant Cugat i el CP Olesa.

Les patinadores del Ciutat de Terrassa van obtenir un total de tretze podis entre les diferents categories que van competir durant els dos dies de competició. En la categoria d’Iniciació A, el club va assolir la primera posició del podi de la mà de Nathaly Pincay. La seva companya Maria López també va aconseguir el triomf en la categoria d’Iniciació B. En Iniciació C, Natalia Martin va ser segona i Ariadna Pérez tercera i en Iniciació D Indira Bodelón va ser tercera.

La jornada de diumenge va començar amb els podis d’Elia Muñoz a la categoria d’Iniciació E i Daniela Hernández en Iniciació Mini 2012, ambdues terceres. En Iniciació Mini 2013 el triomf va ser per Angelina Bullón. A la categoria d’Infantil, el CPA Ciutat de terrassa va obtenir un doblet amb Elena Prieto primera i Jordina Argemí segona. Les patinadores egarenques van continuar sumant èxits i a la categoria Cadet C-D, Lidia Ginesta va ser segona i en Cadet A-B Aitana López va ser primera i Ana Pérez segona.