Treuen la catifa blava de l’Estadi Olímpic

La catifa blava que vestia l’Estadi Olímpic ja és història. El Mundial d’Hoquei Femení va acabar el 17 de juliol i tal com estava previst, la gespa es traslladarà, la setmana que ve, a l’Estadi Municipal Martí Colomer. Aquest canvi permetrà que comencin els treballs d’adequació de la nova gespa de futbol per als equips del Terrassa FC. Unes obres que provocaran que el club egarenc no pugui començar la temporada a casa. Les previsions inicials apunten que l’Estadi Olímpic no estarà llest pels de Jordi López fins al desembre d’aquest any o ja fins al gener de 2023.

La gespa artificial la van estrenar les seleccions espanyoles masculina i femenina d’hoquei, que el 4 i 5 de juny van disputar un doble compromís de la FIH Pro League. Dies després va ser el terra que van trepitjar les jugadores de les diferents seleccions del Mundial i que va veure com els Països Baixos revalidaven el seu títol de campiones per tercer any consecutiu.

Els que sí que es queden a l’Olímpic són els nous seients de color vermell, que substitueixen els grisos que daten dels Jocs Olímpics del 92. Així com el nom de Terrassa a la part baixa del gol nord.