Sete Dubtes

Tribut a Pepe Rubianes i El dubte, el pròxim cap de setmana al Coro Vell

El pròxim cap de setmana, dissabte a partir de les sis de la tarda, el grup de Teatre Qollunaka ofereix a l’escenari del Coro Vell del carrer Sant Marià, el Tribut a Pepe Rubianes. Es tracta de la recreació d’una actuació del conegut actor galaicocatalà, tot improvisant les seves ocurrències plenes d’enginy, d’humor i ironia.

Les entrades que es poden reservar per internet, funcionen com a taquilla inversa, és a dir que es paga en el moment de sortir com a reconeixement a la qualitat de l’espectacle. D’altra banda per diumenge al mateix Coro Vell, s’ofereix l’obra El dubte, del grup de teatre Quadre Escènic de la Santa Creu. Una obra amb una trama representativa de la situació sorgida en un centre d’ensenyament a càrrec de religiosos.

D’aquí surt el dubte sobre un suposat abús d’un mossèn cap als seus alumnes. Un tema de rigorosa actualitat que els de la Santa Creu aborden amb gran maestria. L’obra es representarà a les 6 de la tarda i també amb el sistema de pagament de taquilla inversa.

Sete Dubtes