Trobada del sector turístic de la comarca a Sant Cugat del Vallès

Els principals representants del sector turístic de la comarca es van trobar dimarts a Mercantic, a Sant Cugat del Vallès, en un acte organitzat pel Consorci de Turisme.

Durant l’acte es va fer un repàs de les accions més destacades que ha portat a terme l’entitat al llarg de l’any 2016 i es van presentar les novetats del pla d’accions amb què treballa el Consorci de Turisme per aquest 2017. També es van presentar els nous materials de promoció turística amb què ha treballat el Consorci de Turisme durant aquest any: un vídeo que recull els atractius turístics de la comarca i el nou web de turisme al Vallès Occidental. El nou portal presenta diverses novetats com una agenda d’activitats i esdeveniments, propostes turístiques per fer als municipis de la comarca i un recull dels recursos més interessants categoritzats per àmbits.

Així mateix, aquesta presentació va voler ser també un acte de reconeixement a les empreses i serveis turístics de la comarca, pel seu compromís amb la qualitat turística i per la seva dedicació en l’atenció dels visitants.

Per altra banda, també es va fer l’acte de lliurement de les acreditacions del segell SICTED, distintiu que té com a finalitat aconseguir un nivell de qualitat homogènia entre les diferents destinacions turístiques.  Entre els  establiments que han obtingut el segell de qualitat SICTED hi ha l’Oficina de Turisme de Terrassa, la Seu d’Ègara, la Casa Alegre de Sagrera, el Doubletree by Hilton Hotel & Conference Center La Mola, i els hotels Don Cándido i Terrassa Park.

L’Oficna de Turisme de Terrassa i el  Doubletree by Hilton Hotel & Conference Centre La Mola també són  establiments acreditats com a Punts d’Informació turística.