Trobada entre empreses i alumnes de l’ESEIAAT per explorar la contractació de nous enginyers

Empreses i alumnes de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial. Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa han mantingut breus trobades indicviduals per explorar una possible relació contractual. És l’Speed Recruitment que l’escola de la UPC organitza per cinquena vegada.

La sessió s’organitza en dos torns, matí i tarda. Al rpincipi de cada torn una sessió conjunta a la sala d’actes on cada empresa disposa de 2 minuts per presentar-se i explicar què ofereix. Després, ja al vestíbul, els alumnes prèviament inscrits es reuneixen individualment entre 5 i 8 minuts amb les empreses que vulguin i ja aprofundeixen en els aspectes laborals que més els convingui i fins i tot els poden lliurar el currículum.

En total hi participen un centenar d’estudiants, la majoria a punt d’acabar els estudis. D’empreses n’hi una desena al matí u una desena a la tarda, i de diferents àmbits. Les institucions col·legials hi són presents tot el dia.

L’Speed Recruitment complementa el Fòrum d’Empreses, una altra activitat que fa cada any l’escola d’enginyeries de Terrassa. L’escola de la UPC fa una valoració molt bona de les dues activitats.