Reunió Erc Cambra 16mai22

Trobada institucional entre ERC Terrassa i la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha rebut aquest dilluns 16 de maig a la seu cameral una delegació local d’Esquerra Republicana de Catalunya, formada per Ona Martínez Viñas, regidora i portaveu d’ERC del govern municipal, i Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert.

La voluntat d’aquesta reunió ha estat establir un primer contacte després de l’elecció, per part de l’assemblea local del partit republicà en format primàries, d’Ona Martínez Viñas com a candidata a l’alcaldia en les properes eleccions municipals.

Per part de la Cambra de Terrassa, han participat en aquesta reunió el president, Ramon Talamàs; Susanna Patiño, secretària general; Josep Beltran, director de Serveis; i Sònia Pérez, responsable de serveis de formació.

Els representants de la institució cameral han manifestat la seva sorpresa pel fet que ERC no comentés cap aspecte del projecte de reserva del 30% per a habitatges de protecció oficial, un tema sobre el qual la Cambra estava en converses amb el regidor d’Urbanisme, Carles Caballero, que no va participar en la reunió.