Troben un cadàver enterrat al jardí que podria ser el de Mònica Borràs, desapareguda l’agost

Els Mossos haurien trobat aquesta mateixa tarda el què serien les restes d’un cadàver en el jardi del número 80 del carrer Volta de Terrassa. Durant tot el dia, els investigadors han estat buscant amb un georadar les restes de la dona desapareguda el passat mes d’agost Mònica Borràs. Amb la presència del què havia estat el seu excompany ara detingut, els Mossos han registrat la finca que havien compartit quan eren parella i després d’haver deixat la relació.

Els investigadors portaran ara les restes a investigar per determinar si realment es tracta de la dona desapareguda ara fa deu mesos a la ciutat. El mateix sospitós Jaume Badiella, va ser ell qui va denunciar la desaparició el passat 7 d’agost quan la dona tenia 49 anys. Tots dos havien compartit aquest pis del barri de Ca n’Aurell, a tocar de la Masia Freixa.

Les investigacions se centraran ara amb la identificació del cadàver, en com es van produir els fets i quina implicació hi té l’únic acusat. Els investigadors treballen amb la hipòtesi d’un possible homicidi dins de l’àmbit de la violència de gènere. El Jutjat de violència de gènere número 1 de Terrassa ha decretat el secret de sumari.

Nombrosos mitjans de comunicació han estat fent guàrdia durant tot el dia davant de la finca a l’espera d’un tràgic desenllaç que finalment s’ha produït. Mònica Borràs va desaparèixer el passat 7 d’agost amb 49 anys, un cas per el qual els Mossos havien demanat la col•laboració ciutadana.