Tsakiris: “Tinc diners per posar durant 5 o 7 anys amb l’objectiu d’arribar a segona divisió”

Konstantinos Tsakiris ha fet aquest divendres la primera compareixença pública des que es va convertir en el primer accionista del Terrassa FC, el passat novembre. Ho ha fet acompanyat de la CEO del club, Marta Armengol, i de membres del consell d’adminsitració, encapçalats per la seva mà dreta, Jordi Cuesta.

L’empresari grec ha repassat els motius que l’han portat a Terrassa, ha explicat el seu model de club i ha deixat més d’un encàrrec. Tot recolzat amb uns simpàtics dibuixos. Per a Tsakiris el gran objectiu és arribar a segona divisió, la primera categoria que reporta beneficis.

Tsakiris no ha posat data de caducitat a la seva estada al Terrassa FC, però ha remarcat que és una qüestió de temps i, sobretot, de diners. En el capítol de retrets, Tsakiris ha criticat la nula aportació econòmica de l’Ajuntament cap el club.

De la temporada passada, Tsakiris ha lamentat la mala comunicació entre la junta directiva i l’entrenador Jordi López. Segons l’empresari, López va prescindir de jugadors que després van destacar a altres equips i que fins i tot va voler apartar el capità Àlex Fernández.

Tsakiris espera que diumenge el nou projecte del Terrassa FC comenci a agafar volada amb una victòria a la Copa Catalunya.