Tub d’Assaig obté una grada retràctil i apunta cap al somni de disposar d’un espai propi d’exhibició

L’Associació de Circ Tub d’Assaig 7.70 segueix creixent per dins i per fora, ampliant cada vegada més els seus equipaments. A part de l’espai del Condicionament Terrassenc -destinat a residències artístiques-, l’entitat disposa també del seu complex habitual, ubicat al carrer de Sant Leopold. Ara, però, fa una permuta entre dues naus situades en aquest mateix indret: abandona un dels espais que ocupava i estrena una nova sala polivalent que servirà per obtenir encara més possibilitats.

Sens dubte, però, la joia de la corona d’aquest nou equipament és l’adquisició d’una grada retràctil que permetrà fer espectacles amb públic. D’aquesta manera, l’associació de circ podrà disposar del seu propi teatre, veient com així com un vell somni es fa realitat.

La grada ha estat cedida de forma gratuïta per part d’una associació de circ de Barcelona. Disposa de 9 files equipades amb 14 butaques de fusta cadascuna. En cas necessari, tot aquest mobiliari queda completament recollit en un espai mínim, cosa que permetrà donar un segon ús a la sala. D’aquesta manera també es podrà convertir en un gran espai diàfan d’uns 200 metres quadrats, destinats a la formació i a la creació artística.