Tub d’Assaig porta el “Cabaret Tub Mateix!” al pati de l’escola Auró

El pati de l’Escola Auró, a Can Palet, s’ha convertit aquest dimarts al vespre en un circ. La companyia terrassenca Tub d’Assaig hi ha fet un dels seus espectacles: el Cabaret Tub Mateix!

Tub d’Assaig és una associació autogestionada i assembleària amb més de 12 anys de recorregut. En aquest projecte hi conviuen artistes molt diversos que fan un espectacle únic creat per l’ocasió. Aquest dimarts s’han pogut veure acrobàcies, equilibris, jocs de malabars, clown i cèrcol aeri.

El Cabaret Tub Mateix! es podrà veure cada dimarts al vespre fins a mitjans de setembre, excepte dues setmanes del mes d’agost.

L’espectacle forma part de la programació Fem Estiu organitzada per l’Ajuntament de Terrassa. De juny a setembre el programa Fem Estiu engloba tot un seguit de propostes, de les quals una bona part estan dirigides als infants. Són tallers i espectacles perquè puguin gaudir, experimentar i deixar anar la seva imaginació. L’aforament és limitat i cal reservar entrada per correu electrònic

Aquest agost el Fem estiu no se’n va de vacances i arriba acompanyat d’una àmplia oferta de propostes culturals i lúdiques per a tot tipus de públic que inclouen circ, cinema, música i diferents propostes infantils i familiars distribuïdes per escenaris de tota la ciutat.

Els patis de les escoles, els centres cívics, els casals de barri, el Castell Cartoixa de Vallparadis o la Seu d’Ègara es converteixen, per uns dies, en espais de màgia, música, imaginació, equilibris o acrobàcies en els que grans i petits podran gaudir d’aquesta àmplia programació d’Estiu.

Aquest dimecres 5 d’agost, a les 19.30 h al pati de l’Escola Marià Galí, la companyia Javier Ariza representarà “Periquillo”, un espectacle ple d’humor i innocència on un pallasso farà les delícies del públic amb els seus números musicals i de circ.

I divendres 7 d’agost serà el torn del conte “El Gall Frederic i la Gallina Caterina”, a càrrec de la companyia Pengim Penjam que ens oferirà la seva interpretació d’aquesta obra al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, a partir de les 19.30 h.