Txetxu Sanz presenta un projecte participatiu i obert que impulsi un canvi real al PSC Terrassa

El candidat a primer secretari del PSC Terrassa Txetxu Sanz, i la plataforma que li dóna suport, consideren que la presentació d’una alternativa, ofereix la possibilitat d’un canvi real, que només pot beneficar al PSC Terrassa afirmen. En aquest sentit, el candidat a primer secretari, confirma que tot i que responsabilitzen exclusivament a aquelles persones que han insultat o desqualificat a membres del grup municipal socialista, i dels que esperaren una rectificació i disculpes, creuen que un canvi en el PSC Terrassa facilitarà la reducció de la tensió als plens i que l’actual alcalde és incapaç de controlar o moderar, manifesten. 

Els canvis han de començar per facilitar la participació de totes aquelles persones que vulguin apropar-se a l’agrupació local ja que, pels socialistes, els seus locals són, diuen, espais de diàleg, reflexió, intercanvi d’opinions i generadores de propostes de transformació, afirma el candidat. Creuen en un projecte inclusiu on els afiliats puguin escoltar i conèixer totes les propostes, .

Així mateix, des de la plataforma de suport a Txetxu Sanz s’afirma que l’anunci d’una candidatura alternativa a la primera secretaria del PSC Terrassa ha suscitat moviments en l’agrupació socialista. afirmen que han detectat cert desconcert per la presentació d’una alternativa a la primera secretaria en una agrupació massa acostumada a conformar-se amb les candidatures oficials, afegeixen. Això ha donat peu a alguna sortida de to en les xarxes socials que lamentem i instem a que no es repeteixin, es lamenten.

Finalment, Txetxu Sanz destaca que les dues candidatures posen sobre la taula dos models diferents d’entendre la gestió del PSC Terrassa, i que en cap cas es qüestionen ni persones ni el propi grup municipal.