TxT celebra l’aniversari de la victòria electoral amb una trobada virtual amb militants i simpatitzants

El 26 de maig de 2019, Tot per Terrassa (TxT) va guanyar les eleccions municipals de Terrassa,  ara fa tot just un any.  La formació que presideix Jordi Ballart va aconseguir entrar a l’Ajuntament amb 10 regidores i regidors. El partit ha volgut celebrar aquest aniversari amb una trobada entre l’alcalde, els regidors i regidores de la formació i els i les militants i simpatitzants a través d’una videoconferència, per recordar aquell moment i per agrair el suport rebut en aquest primer any de feina al capdavant del govern municipal. Per commemorar aquest aniversari també es compartirà un vídeo a les xarxes socials amb la participació de diversos ciutadans i ciutadanes. Les circumstàncies actuals amb la crisi sanitària de la Covid-19 fan que no s’hagi pogut celebrar de manera presencial. Així doncs, la celebració està marcada per tenir el punt de mira posat en superar la crisi de la Covid-19

TxT va ser la força més votada a la ciutat en les eleccions municipals de 2019. El partit va donar la gran sorpresa en aquells comicis en registrar gairebé 28.000 vots. En un consistori que s’intuïa més fragmentat que mai, finalment només hi van entrar cinc formacions. Amb una d’elles, ERC-MES-AM, Tot per Terrassa va arribar a un acord per formar un govern majoritari que donés estabilitat. 

Balanç del primer any 

Tot per Terrassa considera que el balanç del seu primer any de gestió al capdavant del govern municipal és molt positiu, tot i tenir molt clar que també ha calgut afrontar una de les crisis més greus mai viscudes a la ciutat i a nivell global. TxT assenyala que queda molta feina per fer, i que moltes de les prioritats com a ciutat s’estan transformant a partir de les necessitats socials i econòmiques derivades d’aquesta crisi. 

Entre les accions que Tot per Terrassa destaca durant aquest primer any hi ha la posada en marxa de la Revolució Verda, un ambiciós projecte per respondre a l’emergència climàtica i per construir la ciutat del futur on moure’s sigui més fàcil, amb menys trànsit, menys sorolls, menys gasos contaminants i més espai per als i les vianants. Altres accions han estat impulsar una nova regidoria de rieres per encarar una transformació urbana a la ciutat necessària per eliminar unes barreres que són tan físiques com mentals; facilitar l’accés a l’Hospital de Terrassa amb una targeta gratuïta; reforçar l’atenció a les persones en els diferents cicles de la vida, i promoure noves mesures sobre el benestar animal també amb una nova regidoria, entre moltes d’altres.

L’objectiu de Tot per Terrassa, doncs, passa per seguir treballant per a la millora i la transformació de la ciutat. Més enllà de la participació política directa a l’equip de govern de la ciutat, Tot per Terrassa compta amb una amplia activitat de participació ciutadana a través de xerrades (primer presencials, ara telemàtiques) i vàries comissions temàtiques de treball.