TxT i ERC-MES demanen a ATM una revisió de la política de tarifes pel transport metropolità

Els grups municipals de Tot per Terrassa i ERC-MES impulsen un acord plenari per demanar a l’Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) que revisi la política de tarifes pel transport metropolità per a l’any 2020 i que hi inclogui una solució per a la zonificació a Terrassa.

El govern municipal va anunciar la setmana passada que troba mancances i defectes en la política de tarifes de l’ATM per a l’any 2020, sobretot perquè Terrassa es manté a la zona 3. Tot per Terrassa i ERC-MES han optat per tornar a fer una declaració plenària per pressionar l’ATM a cercar una solució temporal mentre el nou títol de transport no sigui una realitat. També requereixen a l’ATM l’anul·lació de l’ús unipersonal i la revisió del cost dels títols de transport, ja que creuen que aconsegueix l’efecte advers al desitjat, que era promoure l’ús del transport públic.

La proposta, presentada com acord de junta de portaveus, ja ha estat presentada a la resta de grups municipals a l’espera d’un posicionament unànime.