TxT reclama a Mútua Terrassa que no tanqui l’àrea respiratòria d’Urgències

Tot per Terrassa (TxT) portarà al Ple del pròxim dia 30 de juny un acord de Junta de Portaveus per evitar el tancament de l’àrea respiratòria d’urgències, anunciada per l’hospital Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT).

De produir-se el tancament anunciat, “s’agreujaria la situació d’atenció de pacients als passadissos d’urgències a causa de la reducció del nombre de boxes disponibles que permeten aïllar certes malalties contagioses”, alerta TxT en un comunicat. “Una situació que vulnera, no només la dignitat i els drets de les persones usuàries i de les treballadores i treballadors, també la seva seguretat clínica”, afageix.

La moció que presentarà el partit de Jordi Ballart insta la Conselleria de Salut i la direcció de l’hospital FMAT a buscar alternatives i soŀlicita una reunió amb tots els ens implicats. El grup municipal reclama valorar la situació de les urgències de FMAT els darrers anys, una millor planificació de les urgències d’aquest centre sanitari i la millora del servei que reclamen tant la ciutadania com el personal del centre.