Renfe rodalies

TxT reclama al govern del PSOE i UP que finalitzi l’estació de Renfe Terrassa Oest l’any 2025

Tot per Terrassa (TxT) proposarà en el ple municipal de setembre que l’Ajuntament demani al Ministerio de Transportes que prioritzi i acceleri el procés de redacció de l’estudi informatiu per desenvolupar l’estació de Terrassa Oest a Can Boada. Aquest estudi ja es va adjudicar a la consultora especialitzada Meta Engineering, el 21 d’abril. Fa més de cinc mesos que aquest tràmit està pendent, i que ha de permetre poder iniciar la licitació del projecte amb l’objectiu que l’estació sigui una realitat el 2025.

La formació que lidera l’alcalde Jordi Ballart remarca que la construcció d’aquesta nova estació de Rodalies és una de les prioritats de l’actual Programa de Govern, juntament amb la proposta d’estació de Ferrocarils de la Generalitat a Terrassa Sud.

Tot per Terrassa recorda que aquesta estació, que s’ubicarà a la confluència entre la Ronda de Ponent, el Passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer del Doctor Fleming, és prioritària per donar servei amb transport públic a una part significativa de la ciutat (La Maurina, Can Boada Casc Antic, Can Boada del Pi, Roc Blanc i Ca n’Aurell), així com a nous sectors urbanitzables com Can Marcet i les Aymerigues.