UGT denuncia un col·lapse diari al servei d’urgències de l’Hospital de Terrassa

UGT denuncia que el servei d’urgències de l’Hospital de Terrassa està col·lapsat. El sindicat explica que fan falta infraestructures i treballadors per a atendre en condicions tot el volum d’usuaris que acut, diàriament, a aquest servei. Les imatges que han facilitat els responsables d’UGT, mostren pacients que han de ser atesos en lliteres als passadissos, perquè els box ja estan plens. És una situació, però, que ni és nova ni és puntual a urgències.

 

Els representants d’UGT a l’Hospital han dit que aquest divendres hi ha 26 pacients a urgències pendents d’ingressar a planta. Alguns porten 2 o 3 dies esperant. El cas és que a l’Hospital de Terrassa hi ha plantes pendents d’obrir però que no podran entrare en funcionament fins que no arribin més treballadors.

 

La falta de personal és una de les mancances per a millorar l’atenció a urgències. L’altra és que l’atenció primària pugui atendre els pacients amb afectacions més lleus.

UGT també critica la dificultat per aparcar a l’Hospital de Terrassa. L’aparcament es col·lapsa cada dia de 9h a 14h. Dificulta no només l’accés de treballadors i pacients, sinó també l’entrada i sortida de les ambulàncies.

[Fotografies cedides per UGT]