UGT: “La creació del nou CAP Can Roca no resoldrà la saturació a primària”

La secció sindical UGT del CST avisa que la creació del nou CAP Can Roca no resoldrà els problemes de saturació que pateix l’atenció primària. Així ho exposa en un comunicat: “La nova creació d’aquest CAP no millorarà en res l’atenció rebuda pels terrassencs i terrassenques que hagin de ser atesos. No millorarà degut a que només hi haurà una estructura arquitectònica més a Terrassa , però no hi hauran més professionals , no hi haurà més metges , més infermeres , més TCAI’s o més administratives”.

En el text el sindicat diu que el que passarà és que el personal ja existent als centres sanitaris de la ciutat es redistribuiran: “Vol dir que si jo tinc 10 infermeres al cap Nord , ara en tindré 7 perquè les altres 3 aniran al nou CAP Can Roca. El mateix amb els administratius , dones de la neteja , tècnics de laboratori o de RX i de metges o metgesses. Que no ens enganyin els polítics , no s’ha dotat de més sanitat a la ciutat de Terrassa. Només hem dividit els professionals sanitaris entre els dos centres”.

UGT demana la creació d’un CUAP a Terrassa per a millorar l’atenció primària: “Denunciem que sense el CUAP promès als terrassencs i sense una dotació de personal sanitari d’acord al que necessita la cuitat , serà impossible que puguem donar el servei que cal i amb la qualitat necessària i, sobretot, amb la seguretat necessària que se li ha de donar al usuaris.

El CAP Can Roca està previst que obri el proper mes de març.