Ullastrell celebra aquest dissabte la 5a Fira de la Cervesa Artesana

Tot a punt a Ullastrell per celebrar la 5a edició de la Fira de la Cervesa Artesana. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, 9 de març, a la pista poliesportiva municipal, sota cobert, durant tot el dia. Com és habitual, la trobada cervesera comptarà amb 7 dels millors productors artesans del nostre país. Una fira de caire popular cada cop més consolidada, tal com demostra el gran èxit d’assistència en l’edició de l’any passat,
amb prop d’un miler de visitants.

Al llarg d’aquest proper dissabte, doncs, s’aniran succeint diverses activitats. Tot començarà a les 12h del migdia amb el vermut popular; amb servei de bar, tapes variades i una actuació musical. El cantautor rubinenc Sergi Estella amenitzarà l’ambient amb un show multiinstrumentista. Tot seguit, al voltant de les 14h serà l’hora de dinar, amb una gran paella popular a 8 euros per persona.

Després de dinar tornarà a sonar la música en directe, aquest cop amb el concert acústic del terrassenc Xiquito Pérez. La festa seguirà ambientada pel DJ Pepito, abans de la ja tradicional botifarrada popular per sopar. Seguidament, al voltant de les 10h de la nit, començaran els concerts dels terrassencs Jam Jamaica All Stars i dels madrilenys Mango Wood. Després d’aquestes actuacions, la nit s’allargarà al so del punxadiscos local DJ Di Roma.

Una de les atraccions serà la presència per segon any seguit d’Ales Agullons, promotors de l’emblemàtica Mostra de Mediona i pioners catalans en el món de la birra artesana. També oferiran gran varietat de cerveses altres productors com Synera (Arenys de Mar), Sant Jordi (Cardedeu), L’Hortenca (Barcelona), Quer (Berga), Sta Pau Ale Works (Santa Pau) i The Anti-patiks, la cervesera autòctona d’Ullastrell, impulsora de l’esdeveniment.

La 5a Fira de la Cervesa compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ullastrell i se celebra en el marc de les Festes de Serralavella. També hi col·laboren comerços i establiments locals. Durant tota la jornada, l’entitat organitzadora ACAB (Associació de Cervesers Artesans Birrastrell) té preparades diverses sorpreses per al públic assistent, amb l’objectiu de fer encara més festiva aquesta trobada.