L’infant de l’esplai d’Ullastrell amb familiar afectat per Covid dona negatiu en la prova PCR

Davant l’aparició d’un cas de COVID-19 en un familiar directe de l’esplai “100 bambes,” ahir dijous es van emprendre des de l’Ajuntament d’Ullastrell algunes mesures amb voluntat de prevenció, a l’espera dels resultats de la prova PCR feta a l’infant.

En aquest sentit, la prova  ha sortit negativa, segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Per això l’activitat de l’esplai es reprendrà la setmana vinent i des d’avui divendres es recuperen les franges per a infants i famílies a la piscina municipal , operant aquesta amb la normalitat dels darrers dies.

L’Ajuntament d’Ullastrell agraeix a l’esplai “100 bambes” la seva tasca i la aplicació del protocol.

El consistori demana a tots els veïns i veïnes que segueixin extremant precaucions: ús de mascareta, neteja de mans i distància social.

Ahir dijous van detectar un cas de COVID-19 a Ullastrell. El cas corresponia a un familiar directe d’un infant que assistia al casal que organitza l’esplai “100 bambes”. Per prevenció, i seguint les indicacions del Departament de Salut, des de l’Ajuntament d’Ullastrell es va fer una crida a la població a extremar les precaucions.

En aquest sentit es recomanava que la ciutadania per la seva banda rebaixés la seva activitat social i fent activitats on es pogués mantenir la distancia física.

Es van mantenir programades totes les activitats a l’aire lliure i es van mantenir oberts tots els diferents serveis i parcs. El el cas de la piscina municipal es van produir alguns canvis en la assistència. Fins a nou avís, l’accés  quedava restringit exclusivament a adults majors de 18 anys que havien d’anar a la piscina sols. Els horaris i les franges horàries prioritàries per a la gent gran es mantenien.