Últim cap de setmana amb les piscines municipals obertes

L’arribada de setembre i la tornada a la normalitat coincideix amb el final de la temporada de bany a Terrassa. Així aquest diumenge, 4 de setembre, és l’últim dia per capbussar-se a les piscines municipals de VallparadísLa Maurina, Sant Llorenç i Les Arenes.
Com a novetat aquest any, la temporada ha recuperat el servei de bibliopiscines. Així, els banyistes han tingut accés a un catàleg de llibres i revistes durant les hores de bany gràcies al suport i la col·laboració de les biblioteques municipals de la BCT Xarxa.
Tot i la millora de la situació sanitària s’han mantingut algunes de les mesures adoptades durant les dues temporades anteriors per evitar contagis. Així, s’han pogut adquirir abonaments de temporada. I com l’any passat, per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions i facilitar l’entrada al màxim nombre de persones s’han establert dos torns de bany, un de matí i un de tarda.
A més, per tal de minimitzar les cues d’entrada i el temps d’espera per accedir a les instal·lacions s’han reforçat els serveis d’atenció i informació.