Festival Jazz Terrassa

Última cita de concerts del Festival Jazz Terrassa

L’edició 41 del certamen internacional Festival Jazz Terrassa encara els últims dies de concerts amb dues convocatòries.

En primer lloc, el Festival Jazz Terrassa conclou els concerts a la Nova Jazz Cava aquest dissabte 26 amb una reunió inèdita dels millors guitarristes de jazz actuals; Guitar Conference. En formen part el guitarrista suec Ulf Wakenius, Mark Whitfield i la seva tradició afroamericana, i el músic francès de jazz bop Christian Escoudé. Els acompanyaran Alberto Marisco en el seu debut al Festival i Mourad Benhaummou a la bateria. El mateix dia, a les 12 del migdia tindrà lloc un aperitiu musical de Josep Ma. Farràs a la Biblioteca Central de Terrassa.

D’altra banda, el “Jazz al Parc” celebrarà la darrera cita a l’aire lliure amb un doble concert a l’era de la Masia Freixa aquest diumenge 27 de març. Participaran la pianista Elisabet Raspall Quintet i Professor Cunningham and His Old School.

Elisabet Raspall serà la protagonista d’un quintet format pel trompetista ullastrellenc Benet Palet, l’il·lustre guitarrista Dani Pérez, el talentós contrabaixista Jordi Mestres i el veterà bateria Marc Miralta.

Tot seguit, tocarà Professor Cunningham and His Old School, protagonitzat pel polifacètic músic Adrian Cunningham que domina els saxos, el clarinet i la flauta. Brindarà un repertori que va des del swing fins al soul i el rhythm-and-blues.