Última oportunitat per preinscriure’s a l’Escola Oficial d’Idiomes

Per estudiar a l’Escola Oficial d’Idiomes de Terrassa el primer pas és la preinscripció. Els alumnes que volen entrar al centre han de fer aquest tràmit per internet entre el 31 d’agost i el 3 de setembre. El termini finalitza aquest dijous a les 3 de la tarda.

Els alumnes que volen accedir directament a un curs superior a primer, han de fer també la preinscripció en aquests dies. El formulari ja permet aquest supòsit tant pels qui poden acreditar el nivell amb un certificat com pels que no tenen cap títol. Les proves , dels 5 idiomes, es faran entre el 7 i el 10 de setembre.

Però per a anglès, com que hi ha més demanda que oferta, es donarà dia i hora per fer l’examen i el sorteig que escollir l’ordre de matriculació es farà el 16 de setembre. El mateix dia es coneixeran els resultats de les proves de nivell. Per a la resta d’idiomes: francès, italià, alemany o àrab, normalment, la demanda no supera l’oferta.

També existeix la possibilitat d’assistir com a oient a un nivell que l’estudiant ja tenia aprovat fa anys per actualitzar els coneixements i continuar avançant.

Es poden fer 2 preinscripcions (de 2 idiomes diferents) per persona i en dues escoles oficials diferents. La matrícula es formalitza el 22 de setembre per als alumnes d’anglès i el 23, per als de la resta d’idiomes. A partir del 24 de setembre, si en queden vacants, es pot optar a la repesca i també hi ha llista d’espera.

El curs comença el 28 de setembre per als grups de dilluns i dimecres i el 29, pels de dimarts i dijous. Es pot escollir horari de matí, tarda o vespre. Una primera matrícula costa 286 euros i 30 euros més, d’aportació complementària.