Últimes hores per optar a la Sindicatura Municipal de Greuges amb almenys cinc aspirants confirmats

Cinc persones han presentat ja la seva candidatura a Síndic Municipal de Greuges. El termini acaba aquest vespre i encara se’n podria afegir més.

Pau Consola és el més jove de tots. És educador social, diplomat en Ciències Empresarials i és el responsable de projectes de L’Eina Cooperativa.

Pau Consola2
Ignasi Puig, advocat, exregidor per Unió Democràtica, va presidir el Consell de l’Advocacia Catalana. Avui és el Degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa.

Ignasi Puig
Manel Pérez, professor jubilat de l’institut Montserrat Roig. Va ser regidor per Iniciativa durant cinc mandats, formant part de diversos governs municipals.

Manel Perez
Cristina Valverde, psicòloga, exregidora per Unió Democràtica. Actualment forma part de l’equip de gestió de la Sindicatura Municipal de Greuges.

Valverde
Finalment, Moustapha Ben El Fasi, educador social al Departament de Drets Socials i expresident de la Comunitat Musulmana de Terrassa.

Mustapha
Fins a mitjanit encara es poden presentar candidatures a través de la Seu Electrònica.

La setmana que ve la comissió de seguiment haurà de validar les candidatures. Els aspirants tindran del 17 al 29 de novembre per explicar els seus projectes a la ciutadania. El 15 de desembre els majors de 16 anys empadronats a Terrassa podran participar en l’elecció del nou Síndic donant suport a una única candidatura. El ple municipal tindrà l’última paraula.