Un 8 de març sobre feminisme i lideratge

La campanya municipal del 8 març, Dia Internacional de les Dones, gira aquest any al voltant dels lideratges femenins. En aquest sentit es faran 27 activitats amb l’objectiu de donar veu a dones terrassenques que lideren diferents espais i que no son prou visibles o prou reconegudes.

Aquest cop la gran majoria de les activitats seran telemàtiques o simbòliques. L’acte central, el 8 de març, consistirà en la instal·lació de cadires buides al Raval de Montserrat, identificades cadascuna d’elles amb una dona.

L’acte institucional tindrà lloc el 4 de març i serà una taula rodona online sobre lideratges feministes amb la participació de quatre dones líders en els seus àmbits.

De la resta de propostes destaquen un cinefòrum al voltant de la pel·lícula ‘Les invisibles’, una jornada online sobre lideratges feministes al món laboral; el II ‘Congrés Dones, Ciència i Tecnologia’ i un cicle d’entrevistes radiofòniques al programa El Submarí de la Ràdio Municipal. A més, el mes de juny es celebrarà un ple de les dones i es dedicarà una placa a la primera regidora de la història a Terrassa, Quitèria Tarragó.

En podeu consultar tot el programa d’activitats ciclant aquí.

El cartell d’aquest any és de Tamara Cantón Pérez, alumna de l’Escola Municipal d’Art.

Font: Ajuntament de Terrassa