Un accident viari provocat per un conductor drogat causa la mort d’un ciclista a Terrassa

Aquest dissabte al matí s’ha registrat un accident viari mortal per una col·lisió entre dos turismes que ha implicat, també, a tres ciclistes. Els fets haurien ocorregut a les 7.53h, moment en que els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís, al quilòmetre 20.8 de la C-1415a a Terrassa.

A conseqüència del xoc entre els vehicles esmentats un dels ciclistes ha mort. Es tracta de R.Z.M, un home de 44 anys i veí de Terrassa. En aquest accident també s’ha vist afectat un segon ciclista que ha estat traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell on les primeres valoracions mèdiques indiquen que el seu estat és crític. El tercer ciclista ha estat el ferit menys greu i ha estat traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’accident. Han detingut el conductor, que ha donat positiu en la prova de drogues, i posteriorment l’han deixat en llibertat amb càrrecs. Se l’acusa d’un delicte d’homicidi, i un altre de lesions, per imprudència greu

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, també hi ha treballat la Policia Local.

La carretera s’ha tallat en els dos sentits de la marxa i ha reprès la seva activitat a les 11.40h del matí. Amb aquesta ja són 30 les víctimes en accidents en el que portem d’any a la xarxa viària interurbana.