Un ambiciós CN Terrassa busca estar entre els millors a la Copa d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor

La piscina Nova Escullera del CN Barcelona serà l’escenari, a partir d’aquest dimecres i fins divendres, de la 33a edició de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor. La competició aplegarà els vuit millors equips de l’Estat tant masculins com femenins, entre ells el CN Terrassa, que participarà amb un total de 27 nedadors.

Els dos equips egarencs tenen objectius ben diferents. El masculí buscarà optar al podi, tal i com va fer la temporada passada amb la medalla de bronze assolida a l’Àrea Olímpica, mentre que el femení, molt renovat i amb nedadores molt joves, vol mantenir la categoria assolida l’any passat. Els dos últims classificats la perdran i baixaran a la Primera Divisió.

Real Canoe, CN Sabadell, CN Sant Andreu i CE Mediterrani són, a priori, els equips que lluitaran pels títols. L’any passat els madrilenys es van imposar en la competició masculina, mentre que les andreuenques ho van fer en la femenina.

Totes les proves de la Copa d’Espanya de Clubs es disputen pel sistema de contrarellotge. Es formaran dues sèries, la primera amb el segon millor temps d’inscripció de cada club i una segona amb el millor temps. La posició obtinguda aportarà uns punts que s’aniran acumulant fins a establir la classificació final.