Un ambiciós CN Terrassa disputa el Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior de natació

Aquest dissabte arriba la gran cita per a la natació estatal. Màlaga acull el Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior, competició que servirà per buscar les mínimes per als Campionats d’Europa i per als Jocs del Mediterrani d’aquest estiu, entre d’altres cites internacionals. La competició aplegarà més de 600 participants de 166 clubs diferents, entre ells el CN Terrassa.

L’equip egarenc, que estarà format per 15 nedadors, busca entrar en les màximes finals possibles i pujar al podi en aquelles proves en les quals tenen més possibilitats. Sobre l’opció d’aconseguir mínima per a l’Europeu, la gran cita de la temporada, màxima prudència davant la nova reglamentació que obliga a aconseguir la marca en les eliminatòries i en les semifinals. L’objectiu de la Federació Espanyola és equiparar l’Open a un campionat internacional.

Melani Costa, Evelyne Álvarez, Carmen Herrero, Carla Campo i un recuperat Albert Puig surten com a màxims favorits a penjar-se una medalla en categoria absoluta, tot i que l’objectiu és lluitar per anar a la màxima cita continental. Jordi Pérez, Aida López i Marta San José parteixen com a màxims aspirants a medalla en categoria júnior. El Campionat d’Espanya s’allargarà fins l’11 d’abril.