Un ambiciós i renovat Terrassa FC buscarà de nou entrar en els llocs de play-off d’ascens

Arrenca el nou Terrassa FC. I des de totes les vessants perquè només continuen sis jugadors. Als tretze fitxatges que s’han produït de moment, s’ha d’afegir un remodelat i ampli cos tècnic. Xevi Molist, acompanyat per un altre exterrassista, Jordi Martínez, comandarà una plantilla que a hores d’ara està formada per només 19 jugadors. La pretemporada també la farà un bon grup de joves futbolistes. Molts d’ells han acabat la seva etapa juvenil i busquen convèncer al tècnic.

Tot i que s’han d’encaixar les noves peces, el Terrassa és ambiciós i surt amb l’objectiu de lluitar pel play-off d’ascens. Entre les tretze cares noves, Fernando Galeano i Kevin Alarcón, dos jugadors que han estat claus en els seus clubs de procedència, l’Horta i el San Cristóbal, respectivament. Arriben al Terrassa per fer un pas endavant en la seva carrera.

La posada en escena d’aquest dilluns a l’Estadi Olímpic no es repetirà durant la setmana, ja que l’equip s’entrenarà a Bonaire, amb una gespa amb millors condicions, per tal de minimitzar qualsevol tipus de lesió o de sobrecàrrega. Dissabte, presentació davant de la massa social al Trofeu Ciutat de Terrassa davant l’Espanyol “B”.

Recerca d’un central

Tot i començar ahir la pretemporada, la plantilla del Terrassa FC no està tancada. Queden tres fitxes lliures i la principal prioritat de la direcció tècnica passa per la contractació d’un central.

La marxa de Joan Pallàs ha trastocat els plans inicials i ara mateix Xevi Molist només compta amb un jugador per a l’eix de la defensa, Joel Cañaveras, tot i que hi ha d’altres que poden actuar en aquesta demarcació com Pelegrín o el mateix Yayá Sidibe. L’objectiu és fitxar un central contrastat que doni un salt de qualitat a la plantilla.