Un Año, Una Noche La Pel·lícula Del Cicle Gaudí D’aquest Febrer

‘Un año, una noche’, la pel·lícula del Cicle Gaudí d’aquest febrer

Un año, una noche, la pel·lícula d’Isaki Lacuesta , és el títol d’aquest mes de febrer del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema fet a Catalunya. El film, sobre una parella supervivent de l’atemptat de la sala Bataclan de París,  es podrà veure  a l’escola La Nova Electra aquest divendres 17 de febrer.

La pel·lícula és l’adaptació cinematogràfica basada en el llibre Paz, amor y Death metal, de Ramón González, supervivent de l’atemptat. Narra la història de Ramon i Céline, una parella que salven la vida en l’assalt terrorista al refugiar-se al camerino dels músics. Aquest xoc viscut, però, els canvia la vida.

Esta protagonitzada per Nahuel Pérez Biscayart i Noémie Merlant. Un año, una noche es va estrenar l’octubre de 2022. Als recents Premis Gaudí va aconseguir cinc estatuetes. S’ha endut, doncs, el premi a Millor guió adaptat per a Isa Campo, Isaki Lacuesta i Fran Araújo, Millor música original per a Raül Refree, Millor muntatge, Millor so i Millors efectes visuals.

La cinta es podrà veure en versió original francesa amb subtítols en català.

Així, més de 55 municipis de  de Barcelona acullen la projecció en sales de cine i espais culturals. I ho fan en el marc del Cicle Gaudí que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona .