Un autobús itinerant de Naturgy promou l’economia circular per millorar la qualitat de l’aire

Un autobús eficient de l’empresa gasista Naturgy passarà durant aquest any per més de cinquanta ciutats d’arreu de l’Estat per explicar els beneficis de l’economia circular. És l’Energy Challenge i aquest dimarts ha arribat al Parc dels Catalans on s’estarà fins divendres.

Simula una nau que s’enlaira i fa un viatge espacial de vint minuts amb la missió de millorar els hàbits de consum, minimitzar els efectes del canvi climàtic i millorar la qualitat de l’aire. També explica els beneficis de les energies renovables.

Ambientació galàctica, una projecció de 360 graus i un robot intel·ligent són alguns dels elements visuals de l’Energy Challenge.

Aquesta experiència de l’empresa gasista va destinada bàsicament a centres educatius tot i que la visita també pot ser lliure. És obert fins divendres de 9 a 2 i de 4 a 7. Ja hi ha acordats deu grups escolars.

L’autobús es va posar en marxa al novembre i des del gener és a Catalunya havent passat per Lleida, Tarragona, Manresa, Castelldefels i Figueres. Després de Terrassa el bus passarà per L’hospitalet de Llobregat i Sant Cugat.