Un calendari solidari de l’escola Roc Alabern promou l’adopció d’animals del CAAD

L’Escola Roc Alabern edita un calendari amb fotografies d’alumnes fetes en espais emblemàtics de la ciutat, acompanyats per 12 animals domèstics del Centre d’Acollida i Atenció de Terrassa, el CAAD. Uns animals que esperen ser adoptats. Aquesta és només una de les accions d’un projecte educatiu més ampli i amb moltes activitats per recollir fons per diverses entitats animalistes. Una forma de promocionar l’adopció d’animals domèstics i conscienciar i denunciar el maltractament i l’abandonament animal.

Dins el projecte s’han fet festes, recollit aliments o els pares han elaborat unes fundes d’hivern per als animals. L’associació d’advocats de Defensa d’Animals Professional, el DAP, ha col·laborat en les fotos del calendari. En total uns 440 alumnes i una quarentena de docents del Roc Alabern han format part d’aquest projecte escolar fet amb el suport de la Regidoria de Benestar Animal.

El projecte que tindrà continuïtat amb noves i variades accions, vol fer la seva aportació en el benestar animal, promoure les adopcions i remoure consciències sobre el maltractament animal. El Lucky, el Mató, la Dalía o el Chans, formen part dels 200 animals de companyia que esperen ser adoptats en el Centre d’Acollida i Atenció d’Animals.

CalendariCalendari 1

Calendari 2Calendari 3