Un centenar d’alumnes de 4t d’ESO han rebut orientació amb el programa Tastets d’Oficis 2017

Un centenar d’alumnes de quart d’ESO de 9 instituts de la ciutat han rebut aquest dijous el diploma que acredita la seva participació al programa Tastets d’Oficis. La iniciativa ha arribat ja a la dissetena edició amb un total de 21 tallers durant aquest curs escolar. Una de les novetats d’aquest any ha estat un curs fotografia i vídeo.

Tastets d’Oficis és un projecte d’orientació, impulsat pel servei d’ocupació municipal en coordinació amb els centres d’ensenyament, que s’adreça a estudiants que presenten dificultats educatives. Mitjançant estratègies d’intervenció específiques, es pretén que adquireixin les competències bàsiques i puguin conèixer el mercat laboral i quines professions els ofereix, amb estades en empreses.

L’acte de cloenda s’ha fet a la seu de Foment, amb un reconeixement a tots els participants, tant empreses, com estudiants i professors, que han explicat a la resta de companys la seva experiència.

Per acabar l’acte, com sempre, fotografia de grup de tots els participants de l’any i un refrigeri a càrrec dels alumnes del curs de cafeteria del projecte Joves per l’Ocupació.