Un centenar de famílies vulnerables poden menjar cada dia gràcies al càtering social de Les Arenes

El càtering social de Les Arenes dona menjar cada dia a més de cent persones necessitades. Es tracta d’una iniciativa engegada ara fa 3 anys per la parròquia del barri a través de l’Associació «T’acollim, t’escoltem». El projecte ha esdevingut molt útil i actualment suposa una ajuda bàsica per a persones sense sostre o per a usuaris derivats de Serveis Socials, així com també per a moltes famílies amb pocs recursos.

L’establiment, situat al número 65 del carrer Calaf, té un servei de venda al públic de menjar saludable i de qualitat, amb preus molt assequibles. D’aquí surt bona part del finançament perquè les famílies més vulnerables puguin endur-se un plat a taula per dinar. La llista de beneficiaris varia en funció de la setmana, tot i que ja fa temps que es mou al voltant del centenar de peticions. Des de l’entitat admeten que estan gairebé al límit de la seva capacitat i, en aquest sentit, destaquen les mostres de responsabilitat que hi ha entre els usuaris del servei.

La iniciativa, que a més permet contractar dos llocs de treball, compta amb una gran acollida i diversos veïns de la ciutat hi col·laboren d’alguna forma. També són fonamentals els donatius realitzats per entitats i particulars. Tot plegat per ajudar als més necessitats a través d’un projecte que ofereix tant racions culinàries molt generoses com també grans dosis d’humanitat.