Un centenar de persones demanen la llibertat immediata per l’Èrik i la resta de detinguts davant l’Ajuntament de Terrassa

El dijous al vespre un centenar de persones es van concentrar davant l’Ajuntament per protestar per la detenció de l’Èrik, un veï de Terrassa que va ser detingut el passat dimecres al vespre per la Policia Nacional. A l’Erik l’acusen d’atemptar contra l’autoritat i de desordres públics d’uns suposats fets que van ocòrrer el divendres 18 d’octubre en el marc de les mobilitzacions de vaga general a Barcelona, més concretament a la plaça d’Urquinaona.

L’Erik ha passat la nit de dijous a la comissaria de la Verneda, a Barcelona, on també hi havia una concentració a favor de la seva llibertat i de la resta de persones detingudes pels alderulls post sentència.

Des de la iniciativa solidaritat antirepressiva de Terrassa, qui ha organitzat aquesta protesta, s’assegura que el pensament independentisme està perseguit i penalitzat però que s’ha de seguir als carrers amb més força que mai. Una protesta que ha comptat amb discursos, cartells i clams per la llibertat.