Un centenar de persones es concentren contra el feminicidi de dues terrassenques al Pakistan

La regidora de polítiques de gènere, Núria Marín, ha encapçalat aquest dimecres al vespre una concentració al Raval de Montserrat en record de les dues terrassenques assassinades al Pakistan. L’acte ha aplegat un centenar de persones i ha servit per manifestar públicament el rebuig unànime a qualsevol forma de violència masclista.

L’encarregada de llegir el manifest de condemna ha estat Rehana Kausar, una veïna d’origen pakistanès que és voluntària de l’associació El Viver, al barri de La Maurina. Després de la lectura del manifest, les assistents han fet un minut de silenci. D’aquesta manera s’han solidaritzat amb les dones i els seus fills que arreu del món pateixen qualsevol tipus de violència pel sol fet de ser dones.

L’acte ha estat organitzat per la regidoria de Polítiques de Gènere i la Comissió 8 de març. En el que duem d’any, la violència masclista ja ha estat responsable de l’assassinat de 12 dones, segons la Conselleria d’Igualtat, o bé de 9 dones, segons el Ministeri d’Igualtat, perquè no inclou les morts per violència vicària.