Un centenar de professors participen en el programa d’innovació educativa LAB Tred 23

Arrenca oficialment a La Coral de Prodis la sisena edició del Laboratori de Transferència Educativa 2023 (LAB Tred 23), un projecte impulsat per l’Associació de Mestres Alexandre Galí per a la formació i la innovació en l’educació. Es tracta d’un programa d’intercanvi de bones pràctiques educatives, innovadores o d’èxit entre una quinzena de centres de Terrassa d’educació infantil, primària, secundària i especial.

Un circuit per al qual transitaran i compartiran propostes educatives gairebé un centenar de professors. A partir del pròxim dia 3 i fins al 12 de maig, el personal docent que participa en el LAB Tred d’aquest any podran entrar en les pràctiques educatives més noves en les mateixes aules on s’imparteixen.

Una forma d’obrir les portes a compartir projectes i iniciatives sempre en el camp de l’educació i el coneixement. El Laboratori de Transferència, que aquest any recupera la plena normalitat després de la pandèmia, és el recorregut natural de l’extinta Setmana de l’Ensenyament.