Un CN Terrassa en plena forma es conjura per disputar la final de la Copa de la Reina de waterpolo

Arribar a la final. Aquest és l’objectiu que s’ha proposat el CN Terrassa a la Copa de la Reina de waterpolo, que arrenca aquest divendres a les instal•lacions del CE Mediterrani. La plantilla s’ha conjurat en repetir la gesta del 2013, quan es va plantar contra tot pronòstic a la final celebrada a Sant Feliu del Llobregat.

Jugadores i staff tècnic són conscients que és possible arribar-hi de nou, després d’un sorteig benèvol en el qual han evitat els equips més potents com CN Sabadell, CN Sant Andreu i CN Mataró.

El CN Terrassa, que no podrà comptar amb Marta Recio durant la Copa per motius professionals, debutarà davant l’Escuela WP Zaragoza. Serà en la tercera eliminatòria de quarts de final, aquest divendres a les 18.10h. A la lliga les de Xavi Pérez han guanyat els dos partits, però esperen un rival rocós que també vol arribar a la final.

En cas de passar ronda, presumiblement s’enfrontarien a les amfitriones en la semifinal de dissabte. Un duel molt igualat entre dos equips que lluiten a la lliga per la quarta plaça. La final tindrà lloc diumenge, a les 13.30h, amb un clar favorit, l’inabastable CN Sabadell.