Un CN Terrassa en trajectòria ascendent perd, però posa contra les cordes el CN Mataró (10-8)

Segona derrota de l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa, tot i que aquest cop mereixia millor premi a la piscina del CN Mataró, un dels millors equips de la lliga. Al final, derrota per 10 a 8 de les de Xavi Pérez que, en una setmana, han fet un pas endavant i mostren les seves aspiracions a fer alguna cosa gran aquesta temporada.

Les egarenques han sortit molt concentrades, defensivament ben ordenades, i efectives en atac. Als dos minuts del segon quart guanyaven per 1 a 3 amb les dianes de Martina Cardona, Ángela Ruiz i Judith Panicello. El Mataró, però, ha tret tota la seva artilleria en atac. Tres gols de Berta Blanch i un altre de Laura Vicente capgiraven el marcador al descans, al qual s’ha arribat amb 5 a 4.

En el tercer quart les defenses s’han imposat als atacs i les del Maresme entraven en els darrers vuit minuts amb un avantatge de dos gols, però Marta Samper tornava a fer somiar amb la victòria col•locant el 7 a 6. Però ha estat un miratge i de nou Vicente i Marta Bach obrien un coixí de tres gols que el CN Terrassa ja no ha pogut contrarestar. El seu tècnic, al justificar la derrota, anava més enllà del joc del seu equip.

El CN Terrassa segueix sense puntuar, tot i que dissabte té una bona oportunitat de sumar els tres primers punts contra el Saragossa a l’Àrea Olímpica.