Un concert gratuït de Nico Roig posa punt final a l’exposició Atmos-fear de Jon Tugores

El proper dijous 15 de juliol, a les 20h, tindrà lloc l’acte de cloenda de la mostra fotogràfica de l’aviador i arquitecte Jon Tugores que durant tres mesos i mig s’ha pogut veure a les sales 3 i 4 de la Factoria Cultural.

El guitarrista, cantant, compositor i lletrista Nico Roig oferirà un concert gratuït a la sala d’actes que posarà so a les impressionants imatges aèries de Tugores. Per assistir-hi cal confirmar l’assistència a comunicaciocultural@lafact.cat.

Aquest és el tercer i últim Think-Tank que se celebra en el marc de l’exposició. Els dies 15 d’abril i 27 de maig van tenir lloc dues taules rodones on es va parlar del binomi Ètica vs Ciutats, uns Think-Tank que van servir per reflexionar sobre el model de ciutat que desitgem en un futur i es va fer de la mà de reconeguts professionals com són: Vicente Guallart (arquitecte), Assumpció Puig (degana del COAC), Olga Subirós (arquitecta), Anna Gener (economista), Adrià Goula (arquitecte i fotògraf), Xavier Matilla (arquitecte) i Laura Pinyol (periodista).