Un concurs decidirà la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’Oficina de Capacitats Diverses, ha obert el termini per presentar-se al concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021. Hi ha temps fins al 31 de maig i els requisits són senzills i accessibles per facilitar la participació de tothom.

Els dissenys poden estar fets en qualsevol tècnica i han de reflectir valors com la inclusió, la diversitat o els drets de les persones. Els originals es poden lliurar en paper a les seus de deu entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, o també poden fotografiar-lo o escanejar-lo i enviar-lo al correu oficina.capacitatsdiverses@terrassa.cat o al WhatsApp 619 034 934.

El proper mes de juny, un jurat format per representants d’entitats, personal tècnic municipal i la regidoria de Capacitats Diverses i Accessibilitat triarà el disseny guanyador. La imatge triada protagonitzarà el cartell i els materials de comunicació de la campanya del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021, que tindrà lloc el 3 de desembre.

Totes les obres presentades es donaran al juliol a través d’una exposició virtual que formarà part de la programació de la Festa Major de Terrassa.