Un conte en vers i il·lustrat sobre el confinament amb segell terrassenc

Acaba de publicar-se un llibre que recull les situacions quotidianes que han viscut moltes famílies durant els mesos més durs de la pandèmia. Un conte, en vers i amb il·lustracions, on moltes persones se sentiran identificades perquè aquestes escenes s’han repetit a les cases per intentar omplir el temps de millor manera possible: cuinant, ballant, teletreballant i estudiant amb l’ordinador…

Es titula «Un virus ha arribat i a casa ens ha confinat». Està escrit per l’Eva Serra i il·lustrat pel Manel Mora. Tots dos mestres de primària: ella a Figueres i ell a Terrassa, a l’Escola Andersen. Tenien un altre projecte en marxa però el van deixar aparcat perquè l’actualitat sempre mana. L’editorial terrassenca Omnia Books l’ha tret al mercat i ja es pot trobar a les llibreries de proximitat i per Amazon.

Una part dels beneficis de les vendes es destinen a la Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica, concretament a la lluita contra la Covid-19 de l’Hospital Clínic de Barcelona. La pedagoga i musicoterapeuta, Dàmaris Gelabert i la seva filla, Laia Martínez, han escrit el pròleg des de la seva experiència en el món de la música.