Un cotxe cau a la via de Rodalies a l’alçada de Vacarisses

La circulació per la línia R-4 de Renfe entre Terrassa i Manresa, s’ha anat normalitzant durant aquest matí de dijous després que un cotxe caigués a la via del tren a l’alçada de Vacarisses en el tram fins a Castellbell i el Vilar. Aquest és el moment que la grua s’emporta el vehicle de la zona després de rescatar als seus ocupants que han resultat ferits però no han quedat atrapats. Els fets han passat a tres quarts de set del matí quan per causes desconegudes el cotxe identificat com un taxi de Barcelona, ha caigut a la via del tren des d’un pont de sis metres d’alçada.

Per les roderes del cotxe, el vehicle hauria caigut al no poder acabar de fer el revolt i agafar el pont que passa per damunt la línia del tren. Algunes fonts indiquen que en l’accident s’hi podria haver implicat un segon vehicle. En un primer moment l’accident ha provocat la interrupció del servei de trens de la línia 4 de Rodalies que s’ha restablert al cap d’una hora.

Primer en un sol sentit i passades les 9 del matí la circulació s’ha restablert en la seva totalitat. Renfe ha reforçat el servei en aquest tram amb autobusos entre Terrassa i Manresa, uns cotxes que encara romanen a les estacions per garantir la plena mobilitat. Durant tot el matí els trens han acumulat fins a 20 minuts de retard en haver de reduir també la velocitat en passar pel tram afectat.