Un CP San Cristóbal que acaba amb 9 jugadors suma la primera derrota en perdre a Manresa

El CP San Cristóbal ha sumat aquest diumenge la primera derrota a la lliga, en caure per 1 a 0 contra el CE Manresa en un partit en el qual ha acabat amb 9 jugadors. Amb 3 punts, ocupa la setena posició al subgrup “A” de Tercera.

Erik Rafael ha aconseguit en el minut 27 batre Zapico, després d’una errada de la defensa del San Cristóbal. Si el partit ja s’havia posat coll amunt per als d’Oliver Ballabriga, encara ho ha estat més quan Adrien ha vist dues targetes grogues en dos minuts, deixant el seu equip amb deu. El porter visitant ha evitat que el marcador fos més ampli abans d’enfilar el túnel de vestidors d’un Congost buit, amb només part de la directiva a la llotja.

Tot i els intents del San Cristóbal per neutralitzar el gol dels manresans, l’expulsió del capità Óscar Sierra per doble amonestació en el minut 70 ho ha fet totalment impossible. A més, el defensa Sergi Besonías “Chechu” s’ha lesionat. Pateix una fractura al canell esquerra i estarà de baixa per espai d’unes setmanes. Diumenge (12.00h) els parroquials reben el Valls.

Graderies buides al Congost de Manresa

Part de la directiva dels dos equips, els únics assistents

Adrien va ser un dels dos expulsats del San Cristóbal