Un curs d’anglès per donar sang durant el mes de setembre

El mes de setembre acostuma a ser un període dificultós pel que fa a les reserves de sang, ja que el canvi d’hàbits de la ciutadania durant les vacances fa que les donacions es redueixin en un  30%. A més, sí s’ha anat de viatge es pot estar exclòs de la donació d’entre 1 i 6 mesos, sobretot si s’han escollit països on es pugui contraure la  malaria o el paludisme.

És per aquest motiu que el Banc de Sang ha engegat aquest dilluns una campanya per atraure més donacions. I ho han fet amb el sorteig, entre tots els donants d’aquest mes, d’un curs d’anglès que inclou matrícula i materials gentilesa de Salt Idiomes.

 Ja fa 7 anys el Banc de Sang i SALT idiomes colaboren per incentivar la donació durant el més de setembre. L’objectiu de la campanya és augmentar les reserves, i esperen superar les 700 donacions de les darreres edicions d’aquesta campanya.

 Tot i que l’època estival acostuma a ser un període negre per al Banc de Sang, aquest  agost ha sigut un bon més, el millor del que portem de 2019 pel que fa a les donacions de sang. I tot gràcies a la campanya que els pares de la Beth, una nena de 4 anys  amb leucemia van engegar demanant a la població que es faci donant de medul·la òssea per trobar una persona compatible per a la seva filla.

La iniciativa ha ajuda’t a  registrar  unes 900 donacions,  gairebé  200 d’extraccions més del que sol ser habitual.