Un CV Terrassa Teknopoint lluitador cau davant del segon classificat

El passat dissabte el sènior femení del CV Terrassa Teknopoint va perdre amb el segon classificat, el Vòlei 6 Manresa, per 1 set a 3. Tot i la derrota, les egarenques van mostrar les seves credencials i la voluntat de lluitar per entrar en el grup selecte per l’ascens.

Les visitants, amb una gran qualitat atacant de les centrals, va posar contra les cordes la defensa egarenca, tot i el gran treball en bloqueig que es va executar (22-25). El segon set, davant de la virulència atacant del Manresa, el CV Terrassa va canviar el plantejament tàctic defensiu, neutralitzant així de forma temporal les sortides d’atac de les centrals. L’encert en l’atac local va donar la victòria (25-22). La reacció del Manresa al tercer i quart set no es va fer esperar. Tot i el bon joc de les locals, la solidesa defensiva va neutralitzar les variants de joc de les de Xavi Dobón (14-25 i 17-25).

El CV Terrassa es veu obligat a guanyar diumenge en l’última jornada de la primera fase a casa del CN Sabadell i esperar que el CV Valls d’Andorra perdi el seu partit per a poder accedir a les places d’ascens.